Post by consrofesurma on Mar 4, 2022 23:33:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátor drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
výborná hra dávám 4str .. jen jedna vada je vs tolik videí jinak moc dobrá hra na oddechování mysli
Každá hra, kterou po chvíli hraji, je pouze padání nebo zamrzání. Tak unavený z toho, že to ty hry dělají. Jsem hotový. Nashle hloupé... Chcete, aby lidé hráli vaši hru a pak to dali dohromady. Dal jsem jen jednu hvězdu, abych mohl zanechat komentář.
Super fakt doporučuji ❤️🥺
je to opravdu dobré, ale je trochu těžké sbírat mince
Hra je úžasná. Dává vám nápady na navrhování interiéru.
Tato aplikace funguje dobře, ale reklamy nás ruší, takže se nemůžeme soustředit na hru, takže prosím nedávejte reklamy, když jsme ve hře
je to tak zábavné, moje starší sestra to má a já jsem jí a je tak žárlivá, že moje vypadá tak lépe a je to tak zábavné a také to miluji, ale některé úrovně jsou těžké, ale stále si myslím, že je to dobrá hra
Myslel jsem, že tato hra se bude lišit od všech ostatních domácích her, ale NENÍ TO, kdybych chtěl hrát candy crush, stáhl bych si ji. Není to tak, že by se mi mini hra nelíbila, ale vy ji ztížíte a zaplatíte méně a dáte nábytek výš. To opravdu neoceňuji a chápu, že je to strategie, jak přimět lidi, aby hráli déle, ale připadá mi to ABSOLUTNĚ OTRAVNÉ NEPŘÍJEMNÝ! Ekonomika v této hře potřebuje trochu práce! Dokud se něco nezmění, nebudu se této hry účastnit
My Home Design - Modern City Réflexion yqvt
Je to příliš dobrá hra. Když se budete nudit, můžete si zahrát tuto hru. Miluji tuto hru a její příběhy, které můžete zažít ve svém domácím prostředí
Skveli Skveli
Líbí se mi tato aplikace, ale smažeme ji, proč musíme po každé úrovni sledovat 30 sekund zbytečné reklamy, je to nejhorší a kvůli těmto reklamám hodně visí a také málo reklam je tak nejhorších v hindštině, malé děti hrají hry a tyto špinavé reklamy nejsou dobré pro oni plus lidé ztrácejí trpělivost a náladu hrát dál, díky za odpověď, jednejte rychle, pokud chcete inzerovat špinavé aplikace, nemusíte je stahovat znovu, dokud se problém nevyřeší
Pohodová hra.
Mystery Tales 4 f2p ماجراجویی iaug
Tato hra je zábavná, protože design je docela cool a atraktivní. Ale měli byste se zaměřit více na design, ne na hru na 3 zápasy a je to v pořádku, pokud ji zahrnete, ale je to čím dál těžší, jako by tato hra byla o puzzle. Je to designová hra takže se to nesnaž přeměnit na candy crush verzi..Navíc, když nejsem v pohybu, booster se náhle objeví, ale nedává to smysl, protože to nemá co dělat, dokonce ani kvůli penězům, které jsem dostal záleží na pohybu. Jsem zklamaný.
je to docela zábavné, ale stále se ptáte na WiFi a pokud neuspějete v další úrovni, musíte počkat, abyste mohli přejít na další úroveň jako spoustu minut
Nejhorší hra Příliš mnoho reklamy
to je tak skvělé, miluji to
Doposud byla tato hra docela dobrá, ale zajímalo by mě........ čím víc se budete s těmi drahokamy zacházet o úroveň výš, takže budu pokračovat a uvidíme, kam to půjde odtud.
Při odinstalaci mi to zamrzlo
Zatím se mi to líbí jen je škoda že to není v. Češtině tak davam 4 hvězdičky
Byl jsem zaseknutý na jedné úrovni za poslední dva týdny, nemohu postoupit na další úroveň, kde jsem dokončil úroveň, prosím, potřebuji stáhnout další úroveň, prosím, udělejte s tím něco
Moc se mi líbí tato aplikace a jak ji zdobím... děkuji... jen tak dál
My Home Design - Modern City Sestavljanke xbli
Při hraní hry miluji designovou část, seznam přání: něco, kde mohu vyhrát fialové diamanty, když jsem hru dokončil a zbývají mi tahy navíc, přeji si, abych získal VŠECHNY body za tahy navíc. Pokud jsem přeskočil příběh třikrát, přeji si, aby zpráva přeskočení zmizela.
Opravdu se mi líbí tato hra, tato hra nám dává nápady, jak to udělat ve vašem vlastním domě
Dal bych této hře 5 hvězdiček, ale stále jsem na stejné úrovni. Nemohu přejít na další úroveň, všechny úrovně jsou zamčené.
Roztomilé, ale nudné... Každou další kapitolou jsou věci dražší... A úklid by měl být vždy nula nebo méně, než je. Plus příliš mnoho věcí..například zdobení ložnice..už máte stěnu a dekoraci nad postelí.. netřeba dalších fotek nebo tak..je toho prostě moc
Hru jsem právě spustil, zatím opravdu awsome, upravím svou recenzi. Pokud je to chytač peněz, nenávidím hry zdarma, které chtějí peníze na hraní a nebo je zdobí nevadí přidává vývojářům, kteří potřebují dostat zaplaceno, takže pro tuto chvíli opravdu skvělá hra, jako jsem MYSLEL ZDARMA ŽÁDNÁ ZÁBAVKA ANO PRVNÍCH 5 MINUT, KDYŽ ŽÁDAJÍ O RECENZI TĚŽKÉ HRANÍ VYŠŠÍ ÚROVEŇ NENÍ PRO MĚ ODINSTALOVÁNÍ
Byla by to slušná hra, kdyby v ní nebyly všechny reklamy.
Musel jsem to smazat, i když jsem to miloval. je to docela zábavné a udělané tak dobře, ale tak otravný pocit, jako bych hrál candy crush víc než domácí design.
Toto je skvělá hra a velmi ji doporučuji, dal bych jí pět hvězdiček, ale jediný důvod, proč jsem to neudělal, je ten, že opravdu nemáte tolik možností na výběr, ale jinak je nejlepší a pokud jste kluk a nelíbí se ti růžová barva tam bude trochu problém.
Někdy chyby ve hře.. jako by se to mělo zamíchat, ale nestalo se tak.. a někdy jsem již dokončil úroveň, ale stále prohrávám.. jak to?
Aplikace je pěkná a líbí se mi, je tak relaxační. Opravdu rád navrhuji dům, budovu atd. a tato aplikace je to, co potřebuji. Ale tady je malý problém, je tu jen pár nábytku, i když je pěkný, ale mohl byste přidat další? Jako 3-5 každý v nějakém provedení? Protože 3 je málo. Těšíme se na další nábytek A.S.A.P.
My Home Design - Modern City Câu đố ldz
Uvolnění, hrajete až do vzniku pátého znamení a nemůžete vyřešit problém😡🤬
Jak už to tak bývá, hra se téměř zcela shoduje, spíše než aby zdobila. Hádanky jsou méně otravné než v jiných "zdobicích" hrách, které jsem zkoušel (desítky!), ale to opravdu moc neříká. Pokud vaše představa zábavy není trávit dny nudným párováním, abyste si ušetřili dost na deset minut práce v místnosti, pak všechna tato selhání přeskočte.
Užijte si tuto hru, ale je jako několik jiných, které hraji. Dokončení úrovně by vám nemělo trvat 50 pokusů. Proto máme tlačítko smazat. Když už to není zábava.
MILUJU TO, mohu si vytvořit pokoje svých snů a tak a miluji logické hry bez požadavků, bc se mi hra líbí taková, jaká je
Tato hra je opravdu zábavná! Připadám si jako ve škole a řeším problémy!
Příliš mnoho reklam. A přidejte po každé věci, kterou uděláte.
Rád bych tomu dal 5 hvězdiček, ale už je to více než týden a žádné nové úrovně. Vážně přemýšlím o odinstalaci
Tu hru tak miluji. Dal bych tomu pět hvězdiček, protože se mi nová aktualizace opravdu nelíbí. Funkce ve hře nejsou lákavé, prosím přiveďte zpět staré funkce, kde budete muset rozprostírat trávu kolem stolu a osvobodit lampy z ledu a také srazit carperty na konec stolu. Pls vraťte ten starý
Co to sakra... Po aktualizaci hra nedovoluje opustit žádnou úroveň, pokud jsou tahy dokončeny.. I když vypnu internet, hra zůstane na stejném místě a požádá o tři tahy navíc sledováním videa .
Příliš mnoho reklam. Je to jako byste viděli reklamy víc než hraní
Líbí se mi to, ale částka, kterou každý materiál stojí, je příliš drahá a musím se vrátit k hraní puzzle, než vydělám peníze, což je stresující.
My Home Design - Modern City Başsındırma gkig
Hraji necelý týden a teď se nenačte
Aplikace stále uvádí, že připojení je ztraceno, i když jste již připojeni a váš signál WiFi je silný, jen doufám, že to bude opraveno, protože aplikace je opravdu úžasná.
Líbí se mi tato hra. To je taková úspora úložiště. Také grafika je pěkná a hry jsou tak snadné na rozdíl od ostatních her pro domácí design. Doporučil bych to těm, kteří to plánují hrát, ale mají pochybnosti
Tato hra je skvělá, i když jsem jí dal 4 hvězdičky, protože se mi nelíbí, že coiny lze vydělat pouze hraním jedné hry. Zkuste to prosím smíchat. Chtěl bych, jestli jsou to další zábavné mini hry jako mini puzzle a může mi prosím někdo vysvětlit, k čemu je prasátko???
👌👌
Místnost jsem vyzdobil, ale přesto řekli, že vstoupím, nedovolí mi vstoupit do jiné místnosti.
Bylo skvělé až do aktualizace. Pokaždé, když jsem ztratil, uvízl na obrazovce, což mi dalo možnost sledovat video pro další pohyby